Kids in Tech

Cel mai mare club de tehnologie din Romania!

Kids in Tech – oportunitatea viitorilor programatori

Romania are si va avea nevoie de high skilled professionals, iar noi ne propunem ca in maxim 2 ani Kids in Tech sa devina principalul jucator ce ofera elevilor formare gratuita in stransa legatura cu nevoile din piata, fiind si singurul proiect care poate sa ajunga si in medii dezavantajate precum satele si comunele din Romania.

In cadrul acestui proiect, avem peste 110 cluburi de tehnologie in Romania cu elevi si profesori care ne vorbesc foarte frumos despre ce am facut pana acum alaturi de ei. De asemenea, avem si surprize placute in randul cluburilor, fie ca vorbim de cluburi cu peste 1000 de membri, fie ca vorbim despre cluburi ce au doar fete in componenta.

Cum puteti sustine acest proiect?

Sponsorizati realizarea unui curs de introducere intr-un limbaj programare, in dezvoltarea de aplicatii de mobil, aplicatii TV, robotica, grafica, marketing online si lista poate fi infinita.

Donati timpul unor traineri pentru mentoratul copiilor si motivarea lor in asimilarea cunostintelor de care romania are atat de multa nevoie

Organizati un curs competitiv care sa ambitioneze copiii sa isi doreasca o implicare mai mare in domeniul IT. Premiile se vor da la sfarsitul competitiei elevilor cu cele mai bune rezultate.

Alaturati-va efortului nostru de a ajunge la 1 milion de romani prin donarea a 20% din impozitul pe profit. Aceasta suma, in loc sa ajunga la stat, poate ajuta elevi din toata Romania sa se apropie de tehnologie!

Realizati vizite pentru copii la sediul companiei dumneavoastra.

Donati echipamente IT pe care nu le mai folositi copiilor care au nevoie de ele pentru a le facilita dezvoltarea cunostiintelor in domeniul tehnologic – laptop-uri, tablete

Beneficii

IMPLICARE

Companiile se pot implica direct in educatia tinerei generatii si in pregatirea viitorilor lor angajati

COLABORARE

Colaboram cu principalele universitati/licee din domeniu, prin urmare companiile pot realiza workshop-uri sau internship-uri pentru elevi si studenti

VIZIBILITATE

Vizibilitate ca ambasador al educatiei in Romania

AWARENESS

Awarness (video/foto cu participarea dvs, comunicat de presa, sigla pe site si pe materialele tiparite, promovare pe conturile Social Media)
Prin Kids in Tech, dorim sa oferim elevilor romani o reala sansa de invata ceva adaptat nevoilor din piata!